Workshops

De workshops van LIMES academy gaan dieper in op de praktijk aan de hand van actuele praktijksituaties op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Door te werken met kleine groepen is het mogelijk om vanuit verschillende invalshoeken verschillende praktijksituaties te bekijken. Als u deelneemt aan een workshop van LIMES academy kunt u een eigen praktijksituatie indienen.

De onderwerpen van de workshops van LIMES academy zijn afwisselend en spelen in op de actualiteiten uit de praktijk. LIMES academy biedt de volgende workshops aan

  • internationale tewerkstellingen en de Nederlandse payroll
  • grensoverschrijdende activiteiten Nederland – België

Heeft u of is er vanuit uw organisatie behoefte aan een specifieke workshop, dan kan LIMES academy u daarbij helpen. Neemt u hiervoor contact op met Renieta Hartwijk via info@limesacademy.com of belt u naar +31 88 089 90 00

Vragen? Stel ze hier

Workshop Internationale tewerkstellingen + Nederlandse payroll

Het draaien van een juiste payroll voor werknemers die grensoverschrijdend werken is voor een onderneming een uitdaging. Wat te doen als de belastingplicht en sociale zekerheidsplicht van de werknemers uiteenlopen? Hoe verwerkt u een salary split of een tax equilization afspraak? En wat te doen met een buitenlandse pensioenregeling of buitenlandse sociale zekerheid?

Tijdens de workshop wordt dieper ingegaan op het onderwerp aan de hand van een actuele praktijksituaties.

Deelname aan deze workshop is kosteloos.

Nirpa-logo

Bekijk het programmaInschrijven

Workshop Grensoverschrijdende arbeid Nederland - België

Het uitzenden van Nederlandse werknemers naar België en andersom lijkt in eerste instantie overzichtelijk, maar de praktijk laat zien dat dit niet eenvoudig is. Zowel het arbeidsrecht als het sociale zekerheidsrecht is zeer complex. Er zijn talloze uitgangsposities denkbaar op het gebied van sociale zekerheid. Een dag thuis werken kan bijvoorbeeld zomaar de sociale zekerheidspositie veranderen. Maar ook de fiscaliteit kent vele haken en ogen waardoor het inrichten van de payroll om extra aandacht vraagt. Tijdens de workshop worden de kansen en aandachtspunten besproken door een Belgische docent aan de hand van theorie en actuele praktijk situaties.

Deelname aan deze workshop is kosteloos.

Bekijk het programmaInschrijven