Het programma van LIMES academy bestaat uit fysieke en online seminars en workshops. In 2023 zullen de fysieke seminars plaatsvinden in Valkenburg bij Leiden en in Amsterdam. Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Als eerste op de hoogte zijn van onze seminars en workshops? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen

Tijdens deze sessie zoomen we graag met u in op een veel voorkomend onderwerp bij grensoverschrijdend werken: de 30%-regeling. Deze regeling is een Nederlandse fiscale faciliteit die het werken in Nederland voor buitenlandse medewerkers aantrekkelijker maakt. De 30%-regeling kan ook worden toegepast op vanuit Nederland uitgezonden werknemers.

De volgende vragen worden onder andere besproken: aan welke voorwaarden moet worden voldaan? Welke kosten zijn te dekken via de 30%-regeling? Hoe gaat het indienen van de aanvraag in zijn werk? Hoe verwerkt u de regeling correct in de salarisadministratie?

Hiernaast bespreken we graag nog wat actuele onderwerpen omtrent de 30%-regeling, waaronder de wisseling van werkgever en de bewijslast inzake de woonplaats van de werknemer voorafgaand de tewerkstelling in Nederland.

Na het volgen van deze sessie heeft u meer kennis over:

  • de snelle procedure van de aanvraag van de 30%-regeling;
  • de werking van het addendum 30%-regeling;
  • de vergoeding van de internationale schoolkosten.

Spreker

Dennis Reins

Lees hier meer over de LIMES academy sprekers

Interesse in deze sessie? Om te kunnen deelnemen aan deze sessie dient u zich aan te melden.

 

Share This Event!