Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met verschillende relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. De verschillende seminars en workshops kunnen gemakkelijk onafhankelijk van elkaar gevolgd worden. In het programma wordt per seminar aangegeven of de onderwerpen aansluiten op uw functie.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Dit kunt u doen door middel van de aanmeldbutton op de pagina van het desbetreffende seminar of workshop. Bekijk hieronder de actuele seminars en workshops.

Elke paar weken voegen wij seminars en workshops toe, waarbij er ook nieuwe onderwerpen kunnen verschijnen! Altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

(Inter)nationale actualiteiten | Prinsjesdag

De (internationale) wet- en regelgeving met betrekking tot grensoverschrijdende arbeid is continu in beweging. Naar aanleiding van Prinsjesdag 2019 zetten wij de belangrijkste (inter)nationale ontwikkelingen en wijzigingen op een rij.

Dit seminar is interessant voor: Global Mobility managers, HR/C&B managers en salarisadministrateurs

Sprekers

Sander Michaël

Wytske Wijnnobel

Age Seinstra

Lees hier meer over de sprekers

Programma:

13:30 – 14:00 Ontvangst
14:00 – 15:00 Actualiteiten
15:00 – 15:30 Pauze
15:30 – 16:30 Actualiteiten
16:30 – 17:00 Afsluiting en borrel

 

Interesse in dit seminar? Om te kunnen deelnemen aan dit seminar dient u zich aan te melden.

 

Aanmelden