Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met diverse relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. Dit jaar zullen er ook diverse nieuwe seminars en workshops voorbij komen.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Bekijk hieronder het programma.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe seminars en/of webinars? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Inschrijven voor het Actualiteitenwebinar van 14 mei is niet meer mogelijk. Graag bedanken wij alle geïnteresseerden en zij die zich al hebben aangemeld!

Heeft u zich nog niet kunnen inschrijven? Dan maken wij graag plaats voor u op de reservelijst. Indien aanmeldingen komen te vervallen, of bij een nieuw webinar wordt u als eerste geïnformeerd!

Aanmelden

Actualiteitenwebinar

Meer weten over global mobility en de effecten van COVID-19? LIMES praat u bij en beantwoordt uw vragen via een Actualiteitenwebinar. Zien wij u op 14 mei van 15:00 t/m 17:00 en deelt u ook uw kennis met ons?

Tijdens het Actualiteitenwebinar zullen onze adviseurs u meenemen in de actualiteiten rondom COVID-19 + global mobility en uw vragen op dit gebied beantwoorden. Het zal een interactief webinar zijn met korte inleidingen. Bij elke inleiding is er genoeg ruimte voor vragen.

Wij bespreken in ieder geval de volgende vragen met u.

  • Wanneer komt uw onderneming in aanmerking voor de noodmaatregelen (NOW, Tozo, TOGS)?
  • Uw onderneming betaald belasting later. Kan dat en wordt er belastingrente in rekening gebracht?
  • Uw werknemer werkt noodgedwongen in een ander land. Wat zijn de effecten op zijn/haar sociale zekerheidspositie en hoe zit het met de belastingheffing?
  • Uw werknemer zou in Nederland werkzaam zijn maar u heeft geen BSN. Wat kan u doen?
  • Hoe kunt uw werknemer zijn of haar werkzaamheden starten of voortzetten in Nederland of ’thuisland’ zonder in bezit te zijn van een geldig verblijfsdocument?

Hiernaast vertellen wij graag meer over de salarisnormen en COVID-19, welke BTW-maatregelen er nu van kracht zijn in het binnen- en buitenland en gaan we in gesprek over welke maatregelen bij u van toepassing kunnen zijn op zakenreizen met oog op de kostenbeheersing en dekking hiervan.


Dit webinar wordt kosteloos aangeboden en is interessant voor: Global Mobility managers, HR professionals, C&B managers en payroll medewerkers.


Programma en sprekers

15:00 – 15:10 Introductie webinar
15:10 – 15:30 Effecten noodmaatregelen & internationale sociale zekerheid | Jaap Spierenburg
15:30 – 15:50 Belastingverdragen in coronatijd | Frank Mélotte
15:50 – 16:10 Internationale tewerkstelling | Wytske Wijnnobel
16:10 – 16:30 BTW | Frank Resseler
16:30 – 16:50 Verzekeringen | Michel Teunisse, Aon
16:50 – 17:00 Afsluiting

Share This Event!