Het programma van LIMES academy bestaat uit fysieke en online seminars en workshops. In 2023 zullen de fysieke seminars plaatsvinden in Valkenburg bij Leiden en in Amsterdam. Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Als eerste op de hoogte zijn van onze seminars en workshops? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen

Internationale bedrijvigheid, zakenreizen en grensoverschrijdende arbeid zijn niet meer weg te denken uit de dynamische HR-wereld. Internationale mobiliteit betekent ook dat u met regels en wetgeving van andere landen te maken krijgt. Unieke uitdagingen en vragen brengt dat met zich mee.

Heeft u een buitenlandse werknemer die in Nederland komt werken? Dan moet u wellicht een werkvergunning aanvragen. In welke situaties is dit het geval? Wat zijn de risico’s indien u deze regelgeving niet volgt? Is uw kennis nog helemaal up-to-date, ook na de Brexit?
Kent u de valkuilen en kansen van de verschillende procedures? Wanneer volgt u de procedure “overplaatsing binnen concernverband” en wanneer de procedure voor kennismigrant? Welke verplichtingen brengen deze procedures met zich mee voor u als werkgever? En bent u bekend met de voordelen van het erkend referentschap en waarom dit referentschap soms noodzakelijk kan zijn?

“Dit seminar gaat over bewustwording van de vele haken en ogen binnen het immigratievak, het gaat namelijk om meer dan enkel een administratief proces. Mijn verwachting is dat men na deelname beter in staat is vooraf risico’s en kansen te zien van bepaalde keuzes en stappen.” Spreekster: Wytske Wijnnobel

Dit seminar is interessant voor mensen met de volgende functies: Global Mobility managers, HR professionals en C&B managers.

Spreekers tijdens dit seminar

Wytske Wijnnobel | LIMES international

Gian Domburg | MILES

Lees hier meer over de sprekers

Programma

13:30 – 17:00 | aandachtspunten arbeidsmigratie
17:00 – 17:30 | borrel

Interesse?

Om dit seminar bij te wonen, dient u zich vooraf aan te melden.*

*Let op: voor dit seminar zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar.

 

Share This Event!