Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 4 kennissessies samen met verschillende relevante workshops. De verschillende seminars en workshops kunnen gemakkelijk onafhankelijk van elkaar gevolgd worden. In het programma wordt per seminar aangegeven of de onderwerpen aansluiten op uw functie.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Dit kunt u doen door middel van de aanmeldbutton op de pagina van het desbetreffende seminar of workshop. Bekijk hieronder alle seminars en workshops.

LIMES academy 2020
De eerste seminars en workshops voor 2020 worden binnenkort gepubliceerd.
Wilt u op de hoogte blijven van het programma voor 2020, schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Arbeidsmigratie en internationaal arbeidsrecht

Voordat uw buitenlandse werknemer in Nederland mag werken, moet mogelijk een vergunning aangevraagd worden. Weet u in welke gevallen u dit moet doen en wat de risico’s zijn als u dit niet doet? Kent u de valkuilen en kansen in de verschillende procedures? Betreft het een “overplaatsing binnen concernverband” of een kennismigrant? En bent u ook bekend met de verplichtingen die deze procedures voor u als werkgever met zich meebrengen?

Natuurlijk krijgt u ook te maken met de arbeidsrechtelijke gevolgen van internationale tewerkstellingen. Voor welke contractvorm kiest u? Met welke specifieke wetgeving moet u rekening houden? En hoe zit het met ontslag in internationale situaties? Wij gaan in op al deze vraagstukken en maken ruimte voor praktijkvragen.

“Dit seminar gaat over bewustwording van de vele haken en ogen binnen het immigratie vak, het gaat namelijk om meer dan enkel een administratief proces. Mijn verwachting is dat men na deelname beter in staat is vooraf risico’s/consequenties te zien van bepaalde keuzes en stappen.” Spreker: Wytske Wijnnobel

Dit seminar is interessant voor mensen met de volgende functies: Global Mobility managers, HR professionals, C&B managers en payroll medewerkers.

Sprekers

Wytske Wijnnobel

Rogier van Huussen

Lees hier meer over de sprekers

Programma:

12:30 – 13:00  Ontvangst met lunch
13:00 – 15:00  Arbeidsmigratie
15:00 – 15:30  Pauze
15:30 – 16:30  Internationaal arbeidsrecht
16:30 – 17:00  Afsluiting en borrel

 

Interesse in dit seminar? Om te kunnen deelnemen aan dit seminar dient u zich aan te melden.

 

Aanmelden