Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met diverse relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. Dit jaar zullen er ook diverse nieuwe seminars en workshops voorbij komen.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Bekijk hieronder het programma.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe seminars en/of webinars? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Al vanaf 2016 wisten we dat het eraan zou komen: Brexit. Tijdens de afgelopen kerstdagen is eindelijk de handels- en samenwerkingsovereenkomst tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk gesloten.
Wat betekent de nieuwe situatie voor u en uw werknemers? Mag er vrij gereisd worden? Welke vergunningen zijn er nodig om te werken? Welke socialezekerheidswetgeving is van toepassing? Waar moet er belasting betaald worden?

Op basis van de nieuwe overeenkomst bespreken onze adviseurs de huidige situatie en de meest recente ontwikkelingen. Dit doen zij op basis van hun specifieke kennisgebied en expertise: tax, sociale zekerheid en arbeidsmigratie.

Deze sessie is interessant voor mensen met de volgende functies: Global Mobility managers, HR professionals, C&B managers en payroll medewerkers.

Sprekers

Jaap Spierenburg, LIMES international

Frank Mélotte, LIMES international

Wytske Wijnnobel, LIMES international

Lees hier meer over de LIMES academy sprekers


Programma:

15:30 – 15:50 Arbeidsmigratie

15:50 – 16:10 Sociale zekerheid

16:10 – 16:30 Fiscale aspecten


Dit webinar is inmiddels vol. Heeft u wel interesse in dit onderwerp? Klik dan op onderstaande button en laat uw gegevens achter. Indien wij in de toekomst een tweede sessie met dit onderwerp organiseren, brengen we u als eerste op de hoogte.

Houd mij op de hoogte!