Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met diverse relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. Dit jaar zullen er ook diverse nieuwe seminars en workshops voorbij komen.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Bekijk hieronder het programma.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe seminars en/of webinars? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

NL-BE (interactief)

Voor Nederland is België na Duitsland de belangrijkste handelspartner. Bij arbeid over de Nederlands-Belgische grens moet u uw weg zoeken in de constant veranderende fiscale en socialezekerheidswetgeving. In deze sessie gaan wij in op de valkuilen en de kansen voor u als werkgever.

We bespreken de belastingheffing van werknemers en directiebeloningen, de sociale zekerheid en de verplichtingen voor de salarisadministratie. Dat doen we niet alleen met theorie, maar met verschillende praktische voorbeelden!

Deze sessie is interessant voor onder andere: Global Mobility managers,  HR/C&B managers, Salarisadministrateurs en medewerkers van financiële afdelingen.

Sprekers

Jaap Spierenburg | LIMES international

Veerle Triempont | LIMES international Belgium

Kathleen Coppens | LIMES international Belgium

Lees hier meer over de sprekers

Programma

15:30 – 17:00   Aandachtspunten werken tussen Nederland en België

 

Interesse in deze sessie? Om te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden.

 

AANMELDEN

Share This Event!