Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met diverse relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. Dit jaar zullen er ook diverse nieuwe seminars en workshops voorbij komen.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden via onderstaande pagina’s. Bekijk hieronder de actuele seminars en workshops.

In verband met het coronavirus en het tegengaan van de verspreiding hiervan werken wij tot (in ieder geval) juli met een aangepast programma. 

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe seminars en/of webinars? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Fiscale gevolgen van grensoverschrijdende arbeid

Een internationale tewerkstelling heeft fiscale gevolgen, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Vragen die in dit seminar aan de orde komen zijn onder andere: in welk land moet belasting worden betaald over het loon? Waar is dit van afhankelijk? Wie is degene die actie moet nemen? Welke gevolgen hebben de beslissingen die genomen worden door Operations en Finance? Maakt het iets uit of een persoon een ‘reguliere’ werknemer is of een bestuurder? Wat zijn de dwarsverbanden met corporate tax? Tijdens dit seminar worden deze vragen beantwoord en zal het cruciale belang van goede communicatie en interactie tussen HR, Payroll, Operations en Finance worden aangetoond. Daarnaast komt de 30%-regeling aan de orde.

“Ik probeer deelnemers enkele tools mee te geven, waarvan het handig is om deze paraat te hebben, zodat ze in staat zijn zaken te signaleren die potentieel de aandacht behoeven.” Spreker: Martin van Harten

Dit seminar is interessant voor mensen met een functie in: HR, Payroll, Operations en Finance.

Sprekers

Frank Mélotte

Lees hier meer over de sprekers

Programma:

12:30 – 13:00  Ontvangst met lunch
13:00 – 14:30  Fiscale aspecten van grensoverschrijdende arbeid
14:30 – 15:00  Pauze
15:00 – 16:30  Dwarsverbanden met Operations en Finance
16:30 – 17:00  Afsluiting en borrel

 

Interesse in dit seminar? Om te kunnen deelnemen aan dit seminar dient u zich aan te melden.

 

Aanmelden