Het programma van LIMES academy bestaat uit fysieke en online seminars en workshops. In 2023 zullen de fysieke seminars plaatsvinden in Valkenburg bij Leiden en in Amsterdam. Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Als eerste op de hoogte zijn van onze seminars en workshops? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen

NL-BE (interactief)

Voor Nederland is België na Duitsland de belangrijkste handelspartner. Bij arbeid over de Nederlands-Belgische grens moet u uw weg zoeken in de constant veranderende fiscale en sociale zekerheidswetgeving. In deze sessie gaan wij in op de valkuilen en de kansen voor u als werkgever.

We bespreken de belastingheffing van werknemers en directiebeloningen, de sociale zekerheid en de verplichtingen voor de salarisadministratie. Dat doen we niet alleen met theorie, maar met verschillende praktische voorbeelden!

Deze sessie is interessant voor onder andere: Global Mobility managers,  HR/C&B managers, Salarisadministrateurs en medewerkers van financiële afdelingen.

Sprekers

Frank Mélotte | LIMES international

Kathleen Coppens | LIMES international Belgium / Human Capital Services

Lees hier meer over de sprekers

Interesse in deze sessie? Om te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden.

 

Share This Event!