Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit 5 seminars en een aantal relevante workshops. De verschillende seminars en workshops kunnen gemakkelijk onafhankelijk van elkaar gevolgd worden. Zowel seminar 1 als 4 zijn goede seminars om mee te starten. In het programma wordt per seminar aangegeven of de onderwerpen aansluiten op uw functie.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Dit kunt u doen door middel van de aanmeldbutton op de pagina van het desbetreffende seminar of workshop. Bekijk hieronder alle seminars en workshops.

Laden Evenementen

Payroll + pensioen

De internationale tewerkstelling voor uw werknemer is geregeld, het contract is getekend en het fiscale plaatje is doorgenomen. Maar hoe moet u de Nederlandse loonadministratie van deze werknemer inrichten als het salaris (geheel of deels) in het buitenland wordt belast? Wat is eigenlijk een schaduw-payroll? En hoe zit het met uw inhoudingsplicht voor naar Nederland uitgezonden werknemers? Hoe verwerkt u de bijdragen aan een buitenlands sociaal zekerheidsstelsel? En wat zijn de gevolgen en uitdagingen met betrekking tot de pensioenregeling van de uitgezonden werknemer?

Tijdens dit seminar lichten wij toe hoe u ervoor kunt zorgen dat u compliant bent en de internationale tewerkstelling tot een succes kan brengen.

Dit seminar is interessant voor mensen met de volgende functies: Global Mobility managers, HR/C&B managers, salarisadministrateurs en medewerkers van financiële afdelingen.

Sprekers

Sander Michaël

Walter de Mos

Lees hier meer over de sprekers

Programma:

12:30 – 13:00  Ontvangst met lunch
13:00 – 14:30  Payroll in internationaal verband
14:30 – 15:00  Pauze
15:00 – 16:30  Pensioen in internationaal verband
16:30 – 17:00  Afsluiting en borrel

 

Interesse in dit seminar? Om te kunnen deelnemen aan dit seminar dient u zich aan te melden.

 

Aanmelden