Het programma van LIMES academy bestaat uit fysieke en online seminars en workshops. In 2023 zullen de fysieke seminars plaatsvinden in Valkenburg bij Leiden en in Amsterdam. Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Als eerste op de hoogte zijn van onze seminars en workshops? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen

Thuiswerken is het nieuwe normaal geworden. Voor internationale werknemers betekent dit in sommige gevallen thuiswerken in het land van herkomst. Welke gevolgen heeft dit voor deze internationale werknemers?

In deze sessie neemt spreker Frank Mélotte u mee in de verschillende effecten die thuiswerken met zich meebrengt. Frank haalt hierbij de onderwerpen belasting en sociale zekerheid aan. Daarnaast trekt hij het onderwerp in een breder verband door het wetsvoorstel ‘werken waar je wilt’ te bespreken. Verder komen de vaste inrichting en de werkkostenregeling aan bod.

Deze sessie is interessant voor mensen met de volgende functies: HR professionals, salarisadministrateurs en Global Mobility managers.

Spreker

Frank Mélotte, LIMES international

Lees hier meer over de LIMES academy sprekers

Interesse?

Om deze sessie bij te wonen, dient u zich vooraf aan te melden.

 

 

Share This Event!