Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met diverse relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. Dit jaar zullen er ook diverse nieuwe seminars en workshops voorbij komen.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Bekijk hieronder het programma.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe seminars en/of webinars? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen

Sinds het uitbreken van het coronavirus, is thuiswerken het nieuwe normaal geworden. Voor internationale werknemers betekent dit in sommige gevallen thuiswerken in het land van herkomst. Welke gevolgen heeft dit voor deze internationale werknemers?

In deze sessie neemt spreker Frank Mélotte u mee in de verschillende effecten die thuiswerken met zich meebrengt. Frank haalt hierbij de onderwerpen belasting en sociale zekerheid aan. Daarnaast trekt hij het onderwerp in een breder verband door het wetsvoorstel ‘werken waar je wilt’ te bespreken. Verder komen de vaste inrichting en de werkkostenregeling aan bod.

Deze sessie is interessant voor mensen met de volgende functies: HR professionals, salarisadministrateurs en Global Mobility managers.

Spreker

Frank Mélotte, LIMES international

Lees hier meer over de LIMES academy sprekers


Interesse in deze sessie?
Om te kunnen deelnemen aan deze sessie dient u zich aan te melden.

Aanmelden