Workshops & in-house

Workshops

LIMES academy biedt de workshop Internationale tewerkstellingen en de Nederlandse payroll aan. Tijdens de workshop besteedt LIMES academy aandacht aan het onderwerp aan de hand van praktijksituaties en theorie in kleine groepen (zes tot acht deelnemers) behandelt.

Internationale tewerkstellingen en de Nederlandse payroll

Op de juiste manier omgaan met de payroll van werknemers vormt voor veel bedrijven een uitdaging. Dit geldt zowel in de situatie waarin werknemers naar het buitenland worden uitgezonden als de situatie waarin werknemers vanuit het buitenland naar Nederland komen.

Enkele vragen waar werkgevers tegenaan lopen zijn onder anderen: ‘Krijgt de werknemer waar hij/zij recht op heeft?’, ‘Hoe worden Tax Equalization en Hypo Tax afspraken gemaakt?’, ‘Op welke manier moet rekening gehouden worden met een buitenlands sociaal zekerheidsstelsel?’ en ‘En hoe werkt de verloning van bonussen en aandelen en gerelateerde beloningen?’

Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op deze vragen en kunt u uw eigen vragen stellen. Na het volgen van deze workshop weet u alles over internationale tewerkstellingen en de Nederlandse payroll.

Programma

14:00 – 15:30 De buitenlandse werknemer naar Nederland en vice versa
15:30 – 15:45 Pauze
15:45 – 17:00 Internationale werkkostenregeling + internationale allocatie van beloningen
17:00 – 17:30 Afsluiting en borrel

Show in the next months in

Course Location Dates Price exc. VAT   Status
Op dit moment zijn er geen seminars of workshops ingepland

In-house

Wanneer uw onderneming te maken krijgt met grensoverschrijdende activiteiten heeft u misschien niet altijd de juiste kennis in huis. Of wanneer uw onderneming te maken heeft met uitzendingen naar een specifiek land is er behoefte aan kennis over fiscale en sociale zekerheidsgevolgen. Wat uw vraag ook is op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten, LIMES academy gaat graag met u in gesprek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renieta Hartwijk via nummer 08 80 89 90 00 of per mail info@limesacademy.com.