LIMES academy’s program consists of physical and online seminars and workshops. In 2024, the physical seminars will take place in Valkenburg near Leiden and in Amsterdam. All seminars and workshops are offered free of charge, because we want to make our knowledge accessible to everyone.  All you need to do is register online.

Want to be the first to know about our seminars and workshops? Then subscribe to our newsletter here or follow us on LinkedIn.

Laden Evenementen

Internationale bedrijvigheid, zakenreizen en grensoverschrijdende arbeid zijn niet meer weg te denken uit de dynamische HR-wereld. Internationale mobiliteit betekent ook dat u met regels en wetgeving van andere landen te maken krijgt. Unieke uitdagingen en vragen brengt dat met zich mee.

Heeft u een buitenlandse werknemer die in Nederland komt werken? Dan moet u wellicht een werkvergunning aanvragen. In welke situaties is dit het geval? Wat zijn de risico’s indien u deze regelgeving niet volgt? Is uw kennis nog helemaal up-to-date, ook na de Brexit?
Kent u de valkuilen en kansen van de verschillende procedures? Wanneer volgt u de procedure “overplaatsing binnen concernverband” en wanneer de procedure voor kennismigrant? Welke verplichtingen brengen deze procedures met zich mee voor u als werkgever? En bent u bekend met de voordelen van het erkend referentschap en waarom dit referentschap soms noodzakelijk kan zijn?

Natuurlijk krijgt u ook te maken met de arbeidsrechtelijke gevolgen van internationale tewerkstellingen. Voor welke contract- vorm kiest u? Met welke specifieke wetgeving moet u rekening houden? En hoe zit het met ontslag in internationale situaties? Wij gaan in op al deze vraagstukken en maken ruimte voor praktijkvragen.

“Dit seminar gaat over bewustwording van de vele haken en ogen binnen het immigratievak, het gaat namelijk om meer dan enkel een administratief proces. Mijn verwachting is dat men na deelname beter in staat is vooraf risico’s en kansen te zien van bepaalde keuzes en stappen.” Spreekster: Wytske Wijnnobel

Dit seminar is interessant voor mensen met de volgende functies: Global Mobility managers, HR professionals en C&B managers.

 

Sprekers tijdens dit seminar

Wytske Wijnnobel | LIMES international

Jolanda de Groot | Köster advocaten

 

Interesse?

Om dit seminar bij te wonen, dient u zich vooraf aan te melden.

 

Share This Event!