Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 4 kennissessies samen met verschillende relevante workshops. De verschillende seminars en workshops kunnen gemakkelijk onafhankelijk van elkaar gevolgd worden. In het programma wordt per seminar aangegeven of de onderwerpen aansluiten op uw functie.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Dit kunt u doen door middel van de aanmeldbutton op de pagina van het desbetreffende seminar of workshop. Bekijk hieronder alle seminars en workshops.

LIMES academy 2020
De seminars en workshops voor 2020 worden binnenkort gepubliceerd.
Wil je op de hoogte blijven van het programma voor 2020, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Workshop NL-BE

De (internationale) wet- en regelgeving met betrekking tot grensoverschrijdende arbeid is continu in beweging. In dit seminar vergelijken wij Nederland en België. Deze vergelijking wordt gedaan op de volgende onderwerpen: woonplaats, belastingheffing van werknemers en directiebeloningen, sociale zekerheid, payroll verplichtingen, compensatieregeling Nederland. Hier zullen veel praktische voorbeelden en actualiteiten bij betrokken worden.

Deze workshop is interessant voor onder andere: Global Mobility managers,  HR/C&B managers, Salarisadministrateurs en medewerkers van financiële afdelingen.

Sprekers

Jaap Spierenburg

Veerle Triempont

Lees hier meer over de sprekers

Programma:

12:30 – 13:00  Ontvangst met lunch
13:00 – 14:30  Aandachtspunten werken in NL-BE
14:30 – 15:00  Pauze
15:00 – 16:30  Aandachtspunten werken in NL-BE
16:30 – 17:00  Afsluiting en borrel

 

Interesse in deze workshop? Om te kunnen deelnemen aan de workshop dient u zich aan te melden.

 

Aanmelden