Het programma van LIMES academy bestaat uit fysieke en online seminars en workshops. In 2023 zullen de fysieke seminars plaatsvinden in Valkenburg bij Leiden en in Amsterdam. Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Als eerste op de hoogte zijn van onze seminars en workshops? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen

Internationale bedrijvigheid, zakenreizen en grensoverschrijdende arbeid zijn zelfs in coronatijd niet meer weg te denken. Internationale mobiliteit brengt ook unieke vragen en uitdagingen met zich mee. U heeft daardoor te maken met verschillende regels, zowel nationaal als internationaal.

Heeft u een buitenlandse werknemer die in Nederland komt werken? Dan moet u wellicht een werkvergunning aanvragen. In welke situaties is dit het geval? Wat zijn de risico’s indien u deze regelgeving niet volgt? Is uw kennis nog helemaal up-to-date, ook na de Brexit?

Kent u de valkuilen en kansen van de verschillende procedures? Wanneer volgt u de procedure “overplaatsing binnen concernverband” en wanneer de procedure voor kennismigrant? Welke verplichtingen brengen deze procedures met zich mee voor u als werkgever? En bent u bekend met de voordelen van het erkend referentschap en waarom dit referentschap soms noodzakelijk kan zijn?

Natuurlijk krijgt u ook te maken met de arbeidsrechtelijke gevolgen van internationale tewerkstellingen. Voor welke contractvorm kiest u? Met welke specifieke wetgeving moet u rekening houden? En hoe zit het met ontslag in internationale situaties? Wij gaan in op al deze vraagstukken en maken ruimte voor praktijkvragen.

“Dit seminar gaat over bewustwording van de vele haken en ogen binnen het immigratievak, het gaat namelijk om meer dan enkel een administratief proces. Mijn verwachting is dat men na deelname beter in staat is vooraf risico’s en kansen te zien van bepaalde keuzes en stappen.” Spreekster: Wytske Wijnnobel

Dit seminar is interessant voor mensen met de volgende functies: Global Mobility managers, HR professionals en C&B managers.

Sprekers

Wytske Wijnnobel | LIMES international

Gian Domburg | MILES

Jolanda de Groot | Köster Advocaten

Lees hier meer over de sprekers

Programma

12:00 – 12:30   Ontvangst met lunch
12:30 – 12:45   Introductie
12:45 – 13:45   Arbeidsrecht
13:45 – 14:00   Pauze & vragen
14:00 – 15:00   Arbeidsmigratie
15:00 – 15:15   Pauze & vragen
15:15 – 16:00   Arbeidsmigratie
16:00 – 16:15   Payrolling solutions (EOR/PEO)
16:15 – 17:00   Afsluiting en borrel

Interesse?

Om dit seminar bij te wonen, dient u zich vooraf aan te melden.

 

Share This Event!