Het programma van LIMES academy bestaat uit fysieke en online seminars en workshops. In 2023 zullen de fysieke seminars plaatsvinden in Valkenburg bij Leiden en in Amsterdam. Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Als eerste op de hoogte zijn van onze seminars en workshops? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen

Op de juiste manier omgaan met de Nederlandse payroll van internationale werknemers vormt voor veel bedrijven een uitdaging. Dit geldt zowel in de situatie waarin werknemers naar het buitenland worden uitgezonden als in de situatie waarin werknemers vanuit het buitenland naar Nederland komen.

Enkele vragen waar werkgevers tegenaan lopen zijn onder andere: ‘Krijgt de werknemer waar hij/zij recht op heeft?’, ‘Werden tax equalization en hypotax afspraken gemaakt?’, ‘Op welke manier moet rekening gehouden worden met een buitenlands sociaal zekerheidsstelsel?’ en ‘Hoe werkt de verloning van bonussen, aandelen en andere incidentele beloningen?’

Tijdens deze sessie wordt dieper ingegaan op deze vragen en kunt u uw eigen vragen stellen. Na deze sessie weet u alles over internationale tewerkstellingen en de Nederlandse payroll.

Let op: Dit is een LIMES academy @ HOME sessie en is digitaal bij te wonen.

Sprekers

Jaap Spierenburg, LIMES international

Arianne Houwaard, LIMES international

Lees hier meer over de LIMES academy sprekers

 

Interesse?

Om deze digitale sessie bij te wonen, dient u zich vooraf aan te melden.

 

Share This Event!