Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met diverse relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. Dit jaar zullen er ook diverse nieuwe seminars en workshops voorbij komen.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Bekijk hieronder het programma.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe seminars en/of webinars? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Arbeidsmigratie

Internationale bedrijvigheid, zakenreizen en grensoverschrijdende arbeid zijn zelfs in coronatijd niet meer weg te denken. Internationale mobiliteit brengt ook unieke vragen en uitdagingen met zich mee. U heeft daardoor te maken met verschillende regels, zowel nationaal als internationaal.

Heeft u een buitenlandse werknemer die in Nederland komt werken? Dan moet u wellicht een werkvergunning aanvragen. In welke situaties is dit het geval? Wat zijn de risico’s indien u deze regelgeving niet volgt? Is uw kennis nog helemaal up-to-date, ook na de brexit?
Kent u de valkuilen en kansen van de verschillende procedures? Wanneer volgt u de procedure “overplaatsing binnen concernverband” en wanneer de procedure voor kennismigrant? Welke verplichtingen brengen deze procedures met zich mee voor u als werkgever? En bent u bekend met de voordelen van het erkend referentschap en waarom dit referentschap soms noodzakelijk kan zijn?

Deze sessie gaat over bewustwording van de vele haken en ogen binnen het immigratievak, het gaat namelijk om meer dan enkel een administratief proces. Mijn verwachting is dat men na deelname beter in staat is vooraf risico’s en kansen te zien van bepaalde keuzes en stappen.” Spreekster: Wytske Wijnnobel

Deze sessie is interessant voor mensen met de volgende functies: Global Mobility managers, HR professionals en C&B managers.

Spreekster

Wytske Wijnnobel, LIMES international

Lees hier meer over de LIMES academy sprekers


Programma:

Volgt z.s.m.

 

Interesse? Om te kunnen deelnemen aan deze sessie dient u zich aan te melden.

 

Aanmelden