Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met diverse relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. Dit jaar zullen er ook diverse nieuwe seminars en workshops voorbij komen.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden via onderstaande pagina’s. Bekijk hieronder de actuele seminars en workshops.

In verband met het coronavirus en het tegengaan van de verspreiding hiervan werken wij tot (in ieder geval) juli met een aangepast programma. 

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe seminars en/of webinars? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Workshop NL-DE

De (internationale) wet- en regelgeving met betrekking tot grensoverschrijdende arbeid is continu in beweging. In dit seminar vergelijken wij Nederland en Duitsland. Deze vergelijking wordt gedaan op de volgende onderwerpen: woonplaats, belastingheffing van werknemers en directiebeloningen, sociale zekerheid, payroll verplichtingen en compensatieregeling Nederland. Hier zullen veel praktische voorbeelden en actualiteiten bij betrokken worden.

Deze workshop is interessant voor onder andere: Global Mobility managers,  HR/C&B managers, Salarisadministrateurs en medewerkers van financiële afdelingen.

Sprekers

Jaap Spierenburg

KPP Duitse belastingadviseur

Lees hier meer over de sprekers

Programma:

13:00 – 13:30  Ontvangst
13:30 – 14:30  Aandachtspunten werken in NL-DE
14:30 – 15:00  Pauze
15:00 – 17:00  Aandachtspunten werken in NL-DE
17:00 – 17:30  Afsluiting en borrel

 

Interesse in deze workshop? Om te kunnen deelnemen aan de workshop dient u zich aan te melden.

 

AANMELDEN