Het programma van LIMES academy bestaat uit fysieke en online seminars en workshops. In 2023 zullen de fysieke seminars plaatsvinden in Valkenburg bij Leiden en in Amsterdam. Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden.

Als eerste op de hoogte zijn van onze seminars en workshops? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen

Op maandag 3 juli tussen 08.00 – 10.00 organiseert LIMES academy een ontbijtsessie met als thema de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Gastspreker tijdens deze sessie is Birgit Snijder, Hoogleraar Corporate Compliance and Anti-Money Laundering aan de Radboud Universiteit.

Birgit is expert op het terrein van compliance en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Aan de Radboud Universiteit doet zij onderzoek naar de internationale aspecten daarvan.

Spreker

Birgit Snijder-Kuipers

Interesse?

Deze sessie is alleen op uitnodiging bij te wonen, u dient u zich wel vooraf aan te melden via onderstaande button. Geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u de sessie toch bijwonen? Maak uw interesse kenbaar via info@limesacademy.com.

Share This Event!