Het programma van LIMES academy is opgebouwd uit een leergang van 5 kennissessies samen met diverse relevante workshops. Bekijk hier het totaaloverzicht van de vaste seminars en workshops. Dit jaar zullen er ook diverse nieuwe seminars en workshops voorbij komen.

Omdat wij onze kennis voor iedereen toegankelijk willen maken worden alle seminars en workshops kosteloos aangeboden en hoeft u zich alleen maar online aan te melden. Bekijk hieronder het programma.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe seminars en/of webinars? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Internationale tewerkstellingen en de Nederlandse payroll

Op de juiste manier omgaan met de payroll van werknemers vormt voor veel bedrijven een uitdaging. Dit geldt zowel in de situatie waarin werknemers naar het buitenland worden uitgezonden als de situatie waarin werknemers vanuit het buitenland naar Nederland komen.
Enkele vragen waar werkgevers tegenaan lopen zijn onder anderen: ‘Krijgt de werknemer waar hij/zij recht op heeft?’, ‘Hoe worden Tax Equalization en Hypo Tax afspraken gemaakt?’, ‘Op welke manier moet rekening gehouden worden met een buitenlands sociaal zekerheidsstelsel?’ en ‘En hoe werkt de verloning van bonussen en aandelen en gerelateerde beloningen?’
Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op deze vragen en kunt u uw eigen vragen stellen. Na het volgen van deze workshop weet u alles over internationale tewerkstellingen en de Nederlandse payroll.

Deze workshop is interessant voor onder andere:  HR en payroll professionals

Sprekers

Sanne Friedrichs

Arianne Houwaard

Lees hier meer over de sprekers

Programma:

13:30 – 14:00 Ontvangst
14:00 – 15:30  De buitenlandse werknemer naar Nederland en vice versa
15:30 – 15:45  Pauze
15:45 – 17:00  Internationale werkkostenregeling + internationale allocatie van beloningen
17:00 – 17:30  Afsluiting en borrel

 

Interesse in deze workshop? Om te kunnen deelnemen aan de workshop dient u zich aan te melden.

 

Aanmelden